Tantra FAQ – întrebări frecvente

Tantra FAQ- Întrebări frecvente

Ce este un terapeut Tantra sau Dakini?

Terapeutul Tantra sau Dakini este un cuvânt tibetan pentru femeia care învață misterele tantra. Ea folosește sexualitatea feminină și puterea ei feminină pentru a distruge iluziile și pentru a aduce clientul mai aproape de a descoperi cine este cu adevărat. A fi un Daikini necesită o viață de pregătire și necesită o chemare interioară specială pentru a ajunge să transmită clientului energia pozitivă necesară. Această pregătire în tainele masajului tantra, oferă terapeutului puterea de a citit și a răspunde la nevoile de conștientizare ale clientului. Pentru a realiza acest lucru se folosește de percepție și niște abilitați extraordinare.
Terapeuții templului nostru sunt pregătiți în arta masajului tantric, combinându-l cu masajul erotic pentru a oferii clienților experiente de neuitat. Toate serviciile oferite de templul nostru includ o combinație între masajul erotic și cel tantric.

Ce este Tantra?

Tantra și practicile tantrice provin din India și sunt vechi de mii de ani. Tantra în sanscrită înseamnă a țese. Prin acestă premisă putem înțelege că viața este asemănătoare cu o tapiserie cu mii de fire, colorate. Universul este un joc divin al lui Shiva și Shakti, poli de sex feminin și masculin.
Tantra ne oferă multe instrumente minunate pentru a ne face viața mai colorată, fericită și împlinită. Toate aceste tehnici tantrice oferite de salonul nostru de masaj erotic, precum atingerea, respirația, masajul și fluxul de energie, oferă posibilitatea clienților noștri să vadă adevăratul potențial al acestui tip de masaj.

Terapeutul este gol în timpul masajului?

Da, terapeutul este dezbrăcat pe toate perioada ședinței. Imaginați-vă că primiți acest masaj special, te simți relaxat total, ești cufundat în a simți senzațiile tale trupești -ups- poți experimenta mai multe venind la o ședința de masaj.
Atunci când ambele parți sunt dezbrăcate, se permite exprimarea completă și curgerea energiilor în chakre. A fi gol înseamnă a fi egal cu celălalt, este starea noastră naturală. Dacă totuși nu doriți sa fiți dezbrăcați în timpul masajului, vă rugăm sa ne informați și putem discuta limitele, fără nici o problemă.

Este inclus sexul sau actul sexual?

Nu, categoric nu. Sesiunea de masaj nu implică relații sexuale. Lucram cu energiile sexuale, intimitatea și deschidere. Noi nu oferim servicii sexuale. Noi oferim artă într-o stare pură și naturală. Masajul este naturist și va exista contact corp cu corp, dar nu va avea loc nicio activitatea sexuală reală.
Este posibil însă să experimentați excitarea sexuală și o eliberare interioară, acestă experiență fiind pentru mulți clienți ceva nou. Terapeuții noștri vă vor încuraja să vă păstrați atenția asupra propriului corp și asupra senzațiilor trăite.

Pot să ating terapeutul în timpul masajului?

Nu. Ne concentrăm complet asupra ta. Orice atingere din partea ta va fi o distragere pentru terapeut și energia lui. Terapeutul vă încurajează să vă păstrați atenția asupra propriului corp și asupra senzațiilor trăite.

Ce se întâmplă dacă sunt speriat?

În ciuda tuturor reclamelor sexy de la TV și a filmelor porno, trăim într-o societate foarte restrictivă din punct de vedere sexual. Foarte puțini oamenii au primit informații solide de la părinți, prieteni, școala cu privire la sexualitatea și la intimitate. Uneori nu învățam să comunicăm ceea ce ne dorim și simțim pentru a menține relația să meargă bine.
Este destul de firesc să ne speriem când învățăm ceva atât de intim și de prețios. Tantra ajută acest proces de învățare arătând cum să comunici mai bine, procedând încet, astfel încât să te simți suficient de sigur și să conștientizezi sentimentele și dorințele tale.

Sufăr de ejaculare prematură, mă poate ajuta Tantra?

Da. Există câteva exerciții tantrice cu scop terapeutic și vindecător care te pot ajuta. Învățarea și trăirea tantrei este cel mai bun remediu pentru ejacularea prematură. Este de asemenea un remediu natural. Daca doriți să rezistați mai mult în pat și să vă impresionați partenerul cu noile cunoștințe dobândite, atunci Tantra este cea mai bună alegere. Tantra vă învață cum să prelungiți erecția și să controlați ejacularea.

Nu sunt capabil să ajung la orgasm, poate ajuta Tantra?

Da. Atât în cazul bărbaților cât și în cazul femeilor. Tantra vă poate învăța cum să aveți orgasme mai lungi și mai intense. Există tehnici tantrice care vă pot ajuta să ajungeți să aveți orgasme multiple. De fiecare dată când îți controlezi instinctul de a ejacula, te vei îndrepta spre un orgasm mai intens.

Pot să aleg un terapeut de sex masculin sau / și feminin pentru sedința de masaj?

Da, poți. Vă rugăm să ne spuneți preferințele dvs. când vă rezervați sesiunea.

Cum pot face o rezervare?

Puteți face o rezervare folosind formularul nostru de contact din această pagină, puteți suna la unul din numerele noastre de telefon +40 787 571 747 sau +40 749 120 585 sau rezervând o sesiune pe pagina noastră de Facebook.
Vă rugăm să ne transmiteti toate informatiile legate de limitele și dorințele voastre. Chiar și ceea ce te face să fii excitat, orice vrei să împărtășești va fi binevenit!

Care sunt orele de lucru?

În primul rând între 12:30-00:30. În fiecare zi. Dar numai prin programare.

Alte intrebari?

Vă rugam să ne contactați pentru orice alte întrebări și vom încerca să vă răspundem în cel mai scurt timp.