Rezervare masaj erotic

Maseuzele noastre frumoase si senzuale au experienta in arta masajului erotic, corp la corp, tantra si yoni. Suntem bucurosi sa va oferim  un masaj de neuitat in salonul nostru de lux sau direct in camera ta de hotel.

Formularul de rezervare online 

Am implementat un sistem de rezervare online usor de folosit, care te va ajuta sa faci o programare pentru unul dintre tipuri noastre de masaj. Pentru a face o rezervare la salonul de masaj erotic Temple Of Bliss din Bucuresti, este recomandat sa completezi formularul de mai jos.

O rezervare online nu este obligatorie dar este recomandata si trebuie facuta cu cel putin 24 de ore inainte. Daca nu doresti sa faci o rezervare online atunci poti sa ne suni la numarul de telefon +40 787 571 747


Datele personale furnizate prin intermediul acestui formular sunt stocate pentru contactarea persoanei vizate, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Aceste date nu sunt afisate public pe site si sunt utilizate exclusiv in scopul comunicarii cu persoana vizata. Nu exista niciun transfer de date cu caracter personal catre terte parti. Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti Politica noastra de confidentialitate.