68 / 100

Salonul de masaj erotic Temple of Bliss din Bucuresti se extinde si incepe o noua poveste, prin deschiderea unei locatii noi in Bucuresti. Noua locatie este situata pe Calea Călărași NR. 130 (Piata Unirii), Sector 3 București 030628, si ofera un spatiu mai mare de relaxare, o gama mult mai mare de facilitati si servicii de lux.

In noua locatie, Temple Of Bliss ofera clientilor urmatoarele facilitati:

 • parcare privata
 • camere cu baie proprie
 • 2 camere cu baie si jacuzzi
 • zona de receptie
 • spatiu de relaxare
 • servicii de masaj erotic de lux

Povestea noastra a inceput pe 23 Aprilie 2018, atunci cand salonul isi deschidea pentru prima oara portile pe Strada Buzești 61.

In numai 2 ani, salonul nostru a reusit sa se impuna ca fiind unul dintre cele mai respectate saloane de masaj tantric din Bucuresti, datorita masajului oferit, seriozitatii, locatiei de lux si binenteles a echipei de maseuri specializati in arta masajul tantric si erotic.

Deoarece ne dorim clienti fericiti si relaxati, am decis sa deschidem o noua locatie de lux mult mai mare care sa satisfaca asteptarile clientilor.

Noua locatie a salonului Temple of Bliss se afla intr-o vila de 200 m², distribuita D+P+1, aproape de Piata Unirii, si ofera o gama larga de servicii de masaj erotic si masaj tantric, camere cu jacuzii si baie proprie, fiecare camera are propriul design si tematica, exista un spatiu de relaxare si o zona de receptie cu bar iar in curand o sa organizam si petreceri private pentru clientii nostrii.

 

O noua poveste pentru salonul de masaj erotic Temple Of Bliss 1

Trei fete senzationale va asteapta in noua locatie a salonului Temple Of Bliss.

De ce sa vizitezi noua locatie a salonului de masaj erotic Temple Of Bliss?

Suntem mandrii de ceea ce am realizat in doar 2 ani de la deschidere si ne vom stradui in continuare sa oferim clientilor nostri servicii de top. Deasemnea vom imbunatatii in mod constant calitatea serviciilor oferite pentru ca echipa noastra de modele specializate in masaj tantric si erotic sa-si desfasoare activitate in cele mai bune conditii.

Va asteptam cu drag in noua noastra locatie.

Temple Of Bliss
Temple Of Bliss

Owner

Temple Of Bliss is the Holy Grail of erotic massage salons in Bucharest, with 5-star reviews on Google. Temple of Bliss Salon was born to offer our clients a new concept of an erotic massage salon in Bucharest. Here you will experience unique and unforgettable experiences, in-depth sexuality and sensuality. Our salon is located in a central and accessible area of Bucharest (Buzesti Street 61), in Victoriei Square. The salon is dedicated to men’s women as well as couples, offering numerous erotic massage services.

Comentarii

1 Comentariu

 1. templeofbliss

  wedwew

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.