Masaj erotic femei

Doamnelor, închideți ochii și opriți-vă mintea pentru ca veți intra într-o lume lipsită de stres. Această călătorie unică te va ajuta să intri în contact cu natura ta feminină, cu senzualitatea și capacitatea ta de a fi în extaz.

Masaj erotic femei 1

Nu fii timida si trezeste-ti sexualitatea

Masajul erotic pentru femei este o procedura care aduce poate aduce adevarata placere la viata, promovand atat inflorirea interioara cat si cea exterioara a naturii doamnelor.

Masaj erotic femei 2

Descopera placerea unui altfel de orgasm

Masaj erotic femei 3

Despre

Acest tip de masaj erotic cuprinde elemente de relaxare, mangaieri si miscari delicate si senzuale, precum si manevre specifice pentru o relaxare cat mai buna. Scopul lui este trezirea unei stari profunde de relaxare si conectare constienta la resursele uriase interioare de energie erotica.

Durata: 1h | 1.5h  | 2h

Experimenteaza senzatii de neuitat

Dacă doresc, femeile pot primi masaj și în zona intimă (așa-numitul yoni massage), pentru a fi ajutate astfel să conștientizeze “harta intimă” a punctelor din aceasta zonă, dar și eventualele blocaje și tensiuni acumulate. Acest masaj special are ca efect curgerea liberă a energiilor, detensionarea profundă și reconectarea femeii cu propriul ei yoni. Este realizat într-o manieră plină de respect, cu o atitudine tandră ce inspiră încredere și siguranța.

Femeile pot primi masaj atât de la bărbați cât și de la femei, în funcție de preferințe. Masajul realizat de către bărbat este în general mai energizant și mai ușor de conștientizat datorită diferenței de polaritate. Masajul realizat de o alta femeie amplifică feminitatea, este mai rafinat și uneori poate fi mai împlinitor sufletește.

Daca intr-adevar doriti sa aveti parte de o calatorie de neuitat care se va transforma in placere pura atunci ar trebui sa incercati si masajul Yoni.

Masaj erotic femei 4
Masaj erotic femei 5

Masaj Erotic Femei – Ce trebuie sa stii

Confort. Siguranta. Relaxare

Este firesc sa te simți puțin nervoasa înainte de primul tău masaj erotic. Înțelegem asta prea bine si de aceea maseuza sau maseurul tău de la Temple Of Bliss te va ajuta sa te relaxezi si sa uiți de toate grijile din viată de zi cu zi.

Indiferent de forma, vârsta, naționalitatea sau etnia ta, maseurii noștri sunt experți in arta masajului si te vor face sa te simți bine in corpul tău, ținând cont de nevoile tale. Ei iți vor oferii un masaj personalizat adaptat preferințelor si dorințelor tale.

Masaj erotic femei – De ce sa alegi salonul de masaj erotic Temple of Bliss din Bucuresti?

Daca esti in cautarea celui mai erotic salon de masaj erotic din Bucuresti, atunci Temple Of Bliss este cu siguranta salonul potrivit.

TEL: +40 787 571 747

Veti obtine o experienta noua

Vei descoperi parti ascunse ale personalitatii tale si vei lupta cu unele dintre prejudecatile tale

Vei explora frumusetea corpului tau si vei simti sentimente noi

Vei primi cel mai bun masaj din Bucuresti

Beneficiile salonului nostru

Locatie centrala

Locatia noastra se afla in centrul Bucurestiului langa Palatul Victoria, intr-o locatie de lux. Puteti ajunge simplu la noi accesand harta aici.

Echipa profesionista

Echipa profesionista cu experienta internationala in domeniul masajului tantric

Sanatatea fizica si psihica

Aplicarea unor tehnici subtile care mentin sanatatea fizica si psihica daca masajul tantric  este efectuat cu regularitate

Masaj erotic femei 6

Ce spun clientii nostrii despre noi

Clientii nostrii au fost multumiti de servicii noastre si ne-au oferit review-uri de pe Google.

Un loc in care revin intotdeauna cu placere! Il recomand tuturor doritorilor de rasfat… atmosfera relaxanta, gazde de nota 11!

Andrei

Best tantra massage in Bucharest!! Highly recommended. I spent 2 hours in the  best erotic massage I ever had. I cannot describe enough the mix between sexy erotic body to body and also class refinement. Will be back in October! Thank you temple of bliss!

Simon

Am fost de cateva ori la voi. de fiecare data este o alta fata frumoasa! imi place, este foarte curat, amenajat cu stil, merita toti banii.

Cristi V.