Masaj erotic cupluri

Daca doriți să descoperiți o nouă dimensiune a relației dumneavoastră, Temple Of Bliss din București vă invită într-o călătorie unică și interesantă către o experiență de cuplu intensă care va transforma fanteziile sau curiozitățile în realitate.

Masaj erotic cupluri 1

Nu fiți timizi și treziți-vă sexualitatea

Bucurați-vă alături de partenerul dvs. cu experții noștri maseuze tantrice și dezlegați-i fanteziile. Surprindeți-vă partenerul cu o experiență interactivă a corpului cu maseuzele noastre senzuale. Acest lucru vă va permite să descoperiți, să experimentați și să explorați plăcerile necunoscute.

Masaj erotic cupluri 2

Descopera placerea unui altfel de orgasm

Masaj erotic cupluri 3

Despre

Acest tip de masaj erotic cuprinde elemente de relaxare, mangaieri si miscari delicate si senzuale, precum si manevre specifice pentru o relaxare cat mai buna. Scopul lui este trezirea unei stari profunde de relaxare si conectare constienta la resursele uriase interioare de energie erotica.

Durata: 1h | 1.5h  | 2h

Experimenteaza senzatii de neuitat

Masajul pentru cupluri se realizează de obicei in camere separate pentru a crea un efect de atracție mai mare intre cei doi. Este foarte important sa nu fim distrași si sa ne focalizam pe propria noastră experienta. Femeia poate alege un maseur sau o masează, după cum prefera

După masaj, amândoi va veți simți mult mai relaxați, energizanți, dinamizați și plini de dorința pentru celălalt. Masajul pentru cupluri este o idee minunată de cadou deoarece scopul acestui masaj este acela de a aduce mai multă înțelegere, iubire, plăcere, fericire și intimitate în relația de cuplu.

Dacă dorește, doamna are posibilitatea să aleagă Yoni masaj, pentru o experiență cu adevărat de neuitat.

Masaj erotic cupluri 4
Masaj erotic cupluri 5

Masaj erotic cupluri. Ce trebuie sa stii?

Partenerul tău va fi ca o carte nouă pentru tine și vei simți o mare dorință de a o citi pagina cu pagină!

Masajul erotic de cuplu implică un nivel de intimitate crescută, unde ambii partenerii stau unul lângă altul, permițând un schimb de energiei erotică între ei. Acest masaj va reaprinde scânteia sexuală dintre voi, va crea o legătură mai profundă, va îmbunătății intimitatea senzuală și viața sexuală.

Știm că fiecare cuplu este diferit și fiecare are nevoie de o abordare diferită. Prin urmare aveți posibilitatea să vă alegeți persoana de la care veți primi masaj.

Masajul erotic de cuplu este un masaj corporal complet, cu ulei cald, aplicat pe fiecare centimetru al corpului tău iar mâinile terapeutului vor fi mereu în contact cu pielea ta.

Masaj erotic cupluri – De ce sa alegi salonul de masaj erotic Temple of Bliss din Bucuresti?

Dacă ești în căutarea celui mai erotic salon de masaj erotic din București, atunci Temple Of Bliss este cu siguranță salonul potrivit.

TEL: +40 787 571 747

Relaxare totala si placere pura

Oportunitatea de a-ti vedea partenerul cum se simte bine atunci cand este masat.

O buna modalitate de a-ti diversifica viata intima

Masajul erotic de cuplu oferit de Temple Of Bliss Bucuresti poate fi un cadou memorabil pentru partenerul tau.

Beneficiile salonului nostru

Locatie centrala

Locatia noastra se afla in centrul Bucurestiului langa Palatul Victoria, intr-o locatie de lux. Puteti ajunge simplu la noi accesand harta aici.

Echipa profesionista

Echipa profesionista cu experienta internationala in domeniul masajului tantric

Sanatatea fizica si psihica

Aplicarea unor tehnici subtile care mentin sanatatea fizica si psihica daca masajul tantric  este efectuat cu regularitate

Masaj erotic cupluri 6

Ce spun clientii nostrii despre noi

Clientii nostrii au fost multumiti de servicii noastre si ne-au oferit review-uri de pe Google.

Un loc in care revin intotdeauna cu placere! Il recomand tuturor doritorilor de rasfat… atmosfera relaxanta, gazde de nota 11!

Andrei

Best tantra massage in Bucharest!! Highly recommended. I spent 2 hours in the  best erotic massage I ever had. I cannot describe enough the mix between sexy erotic body to body and also class refinement. Will be back in October! Thank you temple of bliss!

Simon

Am fost de cateva ori la voi. de fiecare data este o alta fata frumoasa! imi place, este foarte curat, amenajat cu stil, merita toti banii.

Cristi V.