Salon masaj erotic Temple Of Bliss  este singura locație din București care a obținut recenzii de 5 stele de la clienți. Suntem specializați în arta masajului erotic și tantric iar serviciile noastre sunt total diferite față de ceea ce puteți găsi la alte saloane de specialitate.

Salon masaj erotic

Despre salon masaj erotic

Salonul Temple of Bliss a luat naștere spre a oferii clienților noștri un concept nou în rândul saloanelor de masaj erotic din București. Aici vei trăi experiențe unice și de neuitat, de aprofundare a sexualității și senzualității,  alături de un maseur sau o masează experimentați și pregătiți să te asculte cu atenție, să-ți înțeleagă nevoile și să te ajute să înțelegi experiențele trăite în timpul masajului.  Salonul nostru este situat într-o zonă centrală și accesibilă a Bucureștiului (Strada Buzești 61), în Piața Victoriei. Salonul este dedicat femeilor bărbaților dar și cuplurilor, oferind numeroase servicii de masaj erotic, de la Tantric la happy-ending.

 

Fetele noastre te vor ajuta să-ți descoperi sexualitatea ascunsă, să-ți trezești dorințele primare și să obții satisfacția totală.

Un spațiu de ralaxare

Salon masaj erotic Temple Of Bliss dispune de camere atent decorate în cel mai mic detaliu, astfel încât tu să ai parte de un sentiment de confort și lux oriental, ambient care te va ajuta să uiți de toate grijile odată intrat în acest templu al plăcerilor.

 

Despre noi 1
Despre noi 2

Ambient

Lumânările naturale creează o atmosferă caldă și primitoare, esențele 100% naturale de lavandă, citrice, pin sau mentă iți vor învălui mirosul și iți va crea o stare de relaxare profundă. Aerul este purificat cu ajutorul unor lămpi electrice din blocuri de sare iar pentru masaj folosim cele mai bune combinații de uleiuri naturale care hidratează și hrănesc în profunzime pielea. Muzica discretă este atent aleasă în funcție de tipul de masaj ales de către client. Toate acestea creează ambientul perfect pentru o ședința de masaj erotic de neuitat.

 

Echipa

Echipa noastră de maseuri și maseze este selectata doar după ce ne asiguram că sunt cu adevărat profesioniști și după ce trec printr-un amplu proces de pregătire la salonul nostru. Fiecare dintre fetele noastre superbe au câțiva ani de experiența și oferă masaje de înaltă calitate. De la secretele antice ale masajului Tantric și pană la masajul body-to-body, aceștia fac clienții noștri mai fericiți la fiecare vizita. De asemenea este de menționat că foarte mulți clienți revin în salonul nostru cautând persoana cu care s-a conectat cel mai mult și cu care a putut trăi experiențe unice. Când veniți la salonul nostru (urmând acest link), puteți alege unul dintre maseurii disponibili în funcție de preferințele personale.

Despre noi 3
Despre noi 2

Locatie

Ne-am dat toată silința să ne împodobim Templul în funcție de cunoștințele tantrice cu privire la culori, miros, decor și lumină pentru a crea o oază frumoasă și relaxantă, unde va puteți lasă grijile vieții de zi cu zi în urmă și a începe sa trăiți prezentul prin simțuri.

Temple of Bliss

De ce Tantra?

Pentru că Tantra ne învață principii sănătoase referitoare la modul in care ne putem bucura de prețioasa noastră energie erotică, adică într-un mod plin de puritate și naturalețe, conștient și controlat, profund, împlinitor și spiritual.

Despre noi 5
Despre noi 6

Temple of Bliss

De ce Ayurveda?

Pentru că este o știința medicală străveche care ne ajută să ne redobândim sănătatea și echilibrul lăuntric prin mijloace perfect naturale. Ayurveda ne ajută să devenim conștienți de trup, dar și de corpul nostru energetic sau psiho-mental. Ea deține o varietate de chei referitoare la armonizarea acestor nivele prin intermediul științei masajului.

Temple of Bliss

De ce Tao?

Tao înseamnă echilibru, autocontrol, vindecare și armonizare. Masajul taoist îmbină masajul de relaxare cu presopunctura pe meridiane și cu activarea traseelor energetice tradiționale.

Despre noi 7