Contact

Salon Masaj Erotic Bucuresti Temple Of Bliss

Salonul Temple Of Bliss este situat în centrul Bucureștiului, într-o locație sigură și discretă. Pe harta de mai jos poți vedea locația salonului nostru de masaj erotic.

Salonul nostru se afla in Piata Victoriei foarte aproape de Guvernul României si in apropierea mai multor hoteluri:

  • 1.100 metri de Hotel Ibis Bucuresti
  • 1.100 metri de Capital Plaza Hotel
  • 0.750 metri de Venis Boutique Hotel
  • 1.500 metri de Howard Johnson Hotel
  • 0.750 metri de Minerva Hotel

Dacă doriți să faceți o rezervare sau pur și simplu doriți să ne întrebați ceva legat de servicii noastre, contactează-ne folosind formularul de mai jos. Pentru un răspuns mai rapid ne puteți suna la numărul de mai jos.

Datele personale furnizate prin intermediul acestui formular sunt stocate pentru contactarea persoanei vizate, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor).

Aceste date nu sunt afișate public pe site și sunt utilizate exclusiv în scopul comunicării cu persoana vizată. Nu există niciun transfer de date cu caracter personal către terțe părți. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți Politica noastră de confidențialitate.