78 / 100

Introducere

 

Salonul Temple of Bliss este unul dintre cele mai bune locuri din Bucuresti daca doriti sa va dezmotiti mintea, corpul si sufletul. Aici clientii pot primi diferite tipuri de servicii de masaj care combina eroticul cu diferite tehnici de masaj. Acesta este locul ideal unde va puteti elibera de stres sau pur si simplu sa experimentati ceva complet nou. Fetele noastre frumose si “magnetice” sunt specialiste in diferite tehnici de masaj erotic si combina controlul energiilor interioare cu spontaneitate si senzualitate pura. Aceste mesaje erotice speciale sunt menite sa ne invete sa traim „aici si acum” si sa ne ofere cheia fericirii extatice chiar aici, in centrul Bucurestiului.

Ce este masajul erotic si care sunt beneficiile lui 1

Ce este masajul erotic?

 

Masajul erotic sau masajul senzual este tehnica prin care un terapeut profesionist se concentrează in masarea tuturor partilor corpului si a organelelor  genitale pentru a oferi clientilor sai o experienta exotica, erotica, sentimente senzuale, placere, placere interioara sau chiar orgasm.

Astfel, exista multe tipuri  de masaje și, cel mai important exista masajul erotic. Intr-un alt articol, puteti citi despre cele 9 tipuri de masaj erotice de oferit partenerului, cum ar fi Masaj Nuru sau Masaj corp la corp, Masaj Lingam sau masajul penisului, Yoni masaj sau masajul tantric etc.

Masajul erotic este un mod minunat de a va relaxa, conecta si explora placerea singur, alaturi de persoana iubita sau alaturi de un prieten. Masajul erotic atunci cand este facut intr-un mod profesionist poate aduce multe beneficii precum imbunatatirea vietii sexuale, imbunatatirea relatiei amoroase sau chiar ca tratament in vindecarea anumitor probleme medicale ca disfunctia erectila. 

In acest articol vom parcurge cele mai importante beneficii aduse de masajul erotic.

Care sunt beneficiile aduse de masajul erotic?

 

Majoritatea oamenilor nu stiu sau nu inteleg prea bine ce este intr-adevar masajul erotic. Masajul erotic implica maseurul masand corpul clientului intr-un mod senzual si bland. De asemenea, se poate folosi uleiuri speciale pentru a creste circulatia sangelui si a intensifica sentimentul de excitare sexuala. De aceea, este foarte important sa stiu ce este masajul erotic si cateva dintre benbeficiile aduse de aceasta.

 

1. Este mai bun decat terapia sexuala si poate ajuta la rezolvarea unor probleme sexuale

Deoarece masajul erotic folosește unele tehnici speciale, este realizat de femei sau barbati profesionisti (se recomanda ca masajul barbatilor sa fie realizat de femei si invers, din cauza polaritatilor, yin si yang). Locul unde are loc sesiune de masaj erotic are un rol important in relaxarea clientului iar salonul de masaj erotic Bucuresti Temple Of Bliss ofera clientilor camere special amenajate pentru o relaxare totala si experiente de neuitat. Deasemenea, se folosesc uleiuri speciale de masaj, uleiuri esentiale pentru aromaterapie iar sunetele din fundal joaca un rol important in tot procesul de masaj.

Cu toate acestea, acest masaj va poate ajuta sa depasiti o varietate de probleme sexuale, inclusiv impotenta sexuala, imbunatateste erectiile, masajul perineal si prostatic sunt, de asemenea, cele mai bune pentru barbati, lipsa de antrenare sexuala sau incapacitatea de a ajunge la orgasm.

Un maseur profesionist poate aduce clientul la marginea orgasmului si il poate mentine in acea stare pentru mult timp, pana la explozia finala inaltatoare. Acest lucru va ajuta la tratarea ejacularii precoce si va ajuta sa atingeti orgasme mai puternice.

2. Masajul erotic ajuta la eliberarea stresului

 

Cercetarile au aratat ca masajul erotic ajuta la eliberarea stresului. Stresul se acumuleaza in tot corpul, in special in zonele sexuale si, deoarece masajul traditional nu se concentreaza pe aceste zone sexuale, tensiunea din aceste parti nu poate fi eliberata. Maseuzele noastre sunt specializate in asigurarea placerii sexuale si se vor asigura ca veti elimina toate tensiunile inradacinate. Daca doriti sa beneficiati de cel mai bun “calmant” antistres, atunci ar trebui sa rezervati acum o sesiune de masaj erotic la salonul nostru.

3. Masajul erotic este leac impotriva insomniei

 

Daca aveti probleme cu somnul si chiar luati pastile pentru a va ajuta sa dormiti, trebuie sa uitati de ele si sa incercayi masajul erotic. De ce? Ei bine, deoarece acest masaj te va juta sa te simti mai bine, te scapa de stres si esti mai fericit iar calitatea somnului creste. Aceasta este o metoda buna pentru un somn linistit si calitativ. Masajul erotic trateaza sursa problemei intr-un mod direct, asigurandu-va ca nu o sa mai suferiti de insomnie.

4. Iti poate salva relatia

 

Una dintre principalele cauze ale ale problemelor din relatii este lipsa chimiei sexuale si senzatia de plictiseala atunci cand vine vorba de sex cu partenerul. Daca ati ajuns la punctul in care relatia sexuala dintre dvs. si partenerul dvs. devine din ce in ce mai complicata, un masaj erotic va poate salva si transforma relatia cu partenerul. Masajul erotic este un mod minunat de a va relaxa si de a va deschide mai mult fata de partener. Iti imbunatateste capacitatea de a experimenta placere si iti consolideaza relatia amoroasa. Un alt tip de masaj care iti va ajuta relatie este masajul tantric. Daca doresti sa afli cum te poate ajuta masajul tantric sa obtii orgasme nebunesti si sa-ti transformi viata sexuala atunci trebuie sa citesti acest articol.

Esti gata pentru o sedinta de masaj erotic?

 

Daca v-am convins sa incercati o sedinta de masaj erotic si va intrebati unde puteti sa mergeti in Bucuresti pentru a beneficia deun astfel de serviciu, atunci puteti pune stop cautarilor deoarece salonul Temple Of Bliss este singurul salon masaj erotic din Bucuresti care a obtinut recentii de 5 stele de la clientii sai si va astepta cu drag intr-un cadru mirific.  Oferim servicii de masaj tantric autentic, masaj erotic, Yoni masaj, masaj erotic cupluri, femei si barbati, si ne gasiti in Piata Victoriei intr-o locatie magnifica. Rezerva acum!

Temple Of Bliss
Temple Of Bliss

Owner

Temple Of Bliss is the Holy Grail of erotic massage salons in Bucharest, with 5-star reviews on Google. Temple of Bliss Salon was born to offer our clients a new concept of an erotic massage salon in Bucharest. Here you will experience unique and unforgettable experiences, in-depth sexuality and sensuality. Our salon is located in a central and accessible area of Bucharest (Buzesti Street 61), in Victoriei Square. The salon is dedicated to men’s women as well as couples, offering numerous erotic massage services.

Comentarii

0 Comentarii