85 / 100

Introducere

 

Din ce în ce mai mulți oameni merg la masaj pentru a se relaxa. Dar pe lângă masajul clasic, pe care îl faci la orice salon de wellness, mai există și cel erotic, care are mai multe beneficii. Relaxarea, desigur, dezinhibarea sexuală și erotismul se numără printre avantajele pe care le are masajul erotic. De asemenea, descoperirea propriului corp este cel mai mare avantaj al acestui tip de masaj. Masajul senzual este o artă, prin urmare, are ca scop extinderea orizonturilor celui care se bucură de ea.

Nu trebuie să te sperie masajul erotic. Nu este o formă ascunsă de prostituție, așa cum se crede, foarte greșit de altfel. Masajul senzual se folosește de toate simțurile pentru a te relaxa. Pentru că în ultimă instanță, acesta este scopul, de a alunga stresul. Însă, este mult mai complex decât un masaj simplu, de 30 de minute, în care un tehnician îți masează mușchii încordați. Acest tip de masaj include meditație, un element olfactiv și unul tactil, adică atingerile de care din ce în ce mai multă lume are nevoie.

Din păcate, trăim într-o societate din ce în ce mai individualistă. Și fără să ne dăm seama, o sursă mare de stres este lipsa atingerii umane, chiar și pentru persoanele care sunt într-o relație. Într-un cuplu, persoanele se distanțează unii de alții, apare oboseala, stresul, obișnuința cu același act sexual monoton. Toate aceste probleme pot fi rezolvate prin masajul erotic pentru cupluri, deoarece acest tip de masaj te ajută să te descoperi pe tine și pe partenera ta, pe lângă faptul că te învață să te detașezi de stresul cotidian.

Persoanele singure se pot bucura de senzualitatea și erotismul mesajului erotic. Atingerile suave, mirosurile și meditația te duc într-o zonă în care nu poți ajunge singur, și de multe chiar cu o parteneră. De altfel, dacă vrei să te pregătești pentru o viață plină de succese, masajul erotic te ajută să te cunoști și să te dezvolți ca individ.

Masajul erotic este un ritual. Ai nevoie de pregătire, care de cele mai multe ori constă în meditație. Astfel, îți vei pregăti mintea pentru ceea ce urmează. Apoi, vei avea parte de masajul ritualistic, prin care vei cunoaște senzații  noi și te vei descoperi pe sine. Ambientul este unul creat specific pentru relaxare. Experiența este una aproape religioasă. Iar din acest motiv este indicat ca toată lumea să meargă măcar o dată în viață la o ședință de masaj senzual. Caută un salon de masaj erotic în București pentru a te bucura de experiențe noi și extraordinare.

Masajul erotic este de mai multe tipuri și tratează experiențe diferite. Ideal ar fi să alegi un salon de masaj erotic din București care este expert într-o singură tehnică, de exemple cea tantrica, pentru a te asigura că vei avea parte de o experiență profesionistă și unică. Iată care sunt tipurile principale de masaj senzual.

9 Tipuri De Masaj Erotic De Oferit Partenerului 1

Yoni Masaj

 

Masajul erotic Yoni are în centru feminitatea și descoperirea acesteia. Yoni, în sanscrită înseamnă “un loc sacru”, iar acest tip de masaj nu se dezice de definiție. Masajul Yoni constă într-o serie de mișcări senzuale. Tantra este să ea exersată în timpul masajului Yoni. Acest tip de masaj te ajută să îți dezvolți simțurile. Acesta nu se concentrează neapărat numai pe zona intimă, ci se extinde pe întreg corpul. El, poate fi considerat o formă de preludiu, dacă îți dorești să dezvolți mai mult acel moment al actului sexual.

Nu numai femeile se pot bucura de un Yoni masaj, ci și bărbați prin masajul lingam. Acesta oferă această opțiune de dezvoltare personală prin meditație  și atingere senzuală chiar și sexului puternic. Toată lumea poate beneficia de pe urma acestui tip de masaj. Pe de o parte, vorbim despre masajul în sine, care oferă senzații noi și extraordinare și de cealaltă parte, poți învăța tehnici noi cu care să îți îmbunătățești viața sexuală. Masajul Yoni nu constă în masarea vaginului, chiar dacă acesta este scopul principal și prin prelungirea preludiului prin diferite tehnici, pentru a duce la orgasme multiple intense.

Puteti avea partea de o sedinta de Yoni masaj la salonul Temple Of Bliss din Bucuresti. Trebuie să ai în vedere faptul că masajul este o artă, prin urmare este indicat să alegi un salon cu oameni pregătit, care îți pot oferi senzațiile pentru care acest tip de masaj este cunoscut. Cu cât mai profesioniști sunt oamenii, cu atât mai multe vei învăța și vei simți. De asemenea, poți să îți iei și partenerul cu tine la o ședință de masaj lingam sau masaj tantric pentru a învăța împreună lucruri noi.

9 Tipuri De Masaj Erotic De Oferit Partenerului 2

Masaj Nuru

 

Masajul Nuru sau corp pe corp este o tehnică de masaj japoneză care se concentrează pe masajul corpului uns cu ulei de alge cu un alt corp. Acesta este un masaj erotic de cuplu perfect. Pe lângă faptul că acest tip de masaj oferă senzații noi și foarte plăcute, este o modalitate extraordinară de a-ți cunoaște partenerul sau propriile limite.

Despre masajul corp pe corp (body to body) probabil știi foarte multe. Este unul dintre cele mai populare tipuri de masaje erotice din lume, atât pentru indivizi cât și pentru cupluri. Poți să mergi singur, sau împreună cu partenera. Reguli sunt foarte puține și evidente. Din acest motiv, masajul Nuru este foarte căutat.

9 Tipuri De Masaj Erotic De Oferit Partenerului 3

Masajul Lomi Lomi

 

Masajul Lomi Lomi provine din Hawai și este la fel de exotic precum te aștepți. Mișcările sunt ample, asemănătoare unui dans. Corpul tău este uns cu ulei, pentru a absorbi cât mai ușor masajul. În ciuda senzualității acestei tehnici de masaj, el este creat pentru a relaxa mușchii și țesutul adânc. Astfel, pe lângă erotismul întregului ritual de masaj, vei avea parte și de o relaxare fizică pe termen lung.

Masajul Lomi Lomi este creat pentru o singură persoană. Prin urmare, nu este un masaj erotic de cuplu. Ci este perfect pentru toți cei care au nevoie de mai multă atingere în viața lor. Dansul și mișcările ample te ajută să te relaxezi, iar uleiurile cu miros de nuci dulci te duc într-o lume plină de extaz. Este suficient să cauți un salon de Spa in Bucuresti pentru a te bucura de senzațiile pe care ți le oferă masajul Lomi Lomi.

9 Tipuri De Masaj Erotic De Oferit Partenerului 4

Masajul cu 4 mâini

 

Masajul cu 4 mâini este un adevărat regal de simțuri. Acesta este făcut de două tehniciene care folosesc mișcări sincronizate pentru a te ajuta să te relaxezi. Este un masaj exotic. Dacă ești depresiv, ai probleme cu anxietatea sau pur și simplu singur, acest tip de masaj este foarte indicat. Având în vedere că sunt două seturi de mâini care te masează, creierul se conformează și renunță la control. Prin urmare, tu ești mult mai puțin încordat.

 Desigur, atunci când vrei să experimentezi senzații tari, masajul cu 4 mâini este recomandat. Iar dacă cauți un masaj cu final fericit, cu siguranță această tehnică te va duce acolo unde îți dorești. Indiferent care este motivul pentru care cauți un salon de masaj erotic în București care să ofere acest tip de masaj, trebuie să știi că vei pleca cu zâmbetul pe buze și mult mai relaxat decât atunci când ai făcut programarea.

9 Tipuri De Masaj Erotic De Oferit Partenerului 5

Masaj Lingam

 

Echivalentul pentru bărbați al masajului Yoni este Lingam, și anume masajul penisului. Acesta este tot un tip de masaj tantric care se bazează pe mângâieri senzuale și ritualice, ca în cazul masajului Yoni. Meditația joacă un rol foarte important în succesul acestui tip de masaj. Iar pe termen lung poate îmbunătăți problemele de potență și ejaculare prematură.

Masajul Lingam nu se concentrează numai pe masarea penisului, ci pe a întregului corp. Astfel, ai parte de senzații unice pe toată perioada masajului, desigur, cu accent pe partea intimă. În timpul acestui masaj sunt folosite uleiuri și aromaterapie pentru a te introduce în starea de meditație.

Tehnica de masaj Lingam poate fi folosită cu succes și în cuplu. Este un înlocuitor de preludiu perfect. Iar dacă vreți o adevărată aventură, puteți merge amândoi la salonul de masaj erotic Temple Of Bliss din București pentru a vă bucura de un masaj yoni și de un masaj lingam. O astfel de experiență cu siguranță vă va apropia mai mult. De asemenea, mai aveți și opțiunea de a merge la ambele masaje de cupluri. Indiferent ce opțiune alegi tu și partenerul sau partenera ta, vei învăța mai multe atât despre tine, cât și despre persoana cu care împărtășești această experiență.

Masajul Lingam îți lărgește orizonturile propriei sexualități. Iar orice bărbat ar trebui să aibă o astfel de experiență cel puțin o dată în viață. Această tehnică de adulație a penisului este unică în arta masajului erotic.

9 Tipuri De Masaj Erotic De Oferit Partenerului 6

Masaj cu final fericit

 

Masajul cu final fericit a primit o etichetă peiorativă din cauza trivializării actului. Într-adevăr, acest tip de masaj se termină cu orgasm. Însă, mai important este mijlocul prin care se ajunge la finalizare. Masajul cu final fericit implică tehnici de masaj asiatic care îți deschis simțurile la noi posibilități. Întregul ritual de masaj este foarte bine gândit și îți stimulează toate simțurile. Prin urmare, ai muzică ambientală care creează atmosfera de meditație, mirosuri care îți induc starea de meditație și uleiuri ce te ajută să simți fiecare atingere.

 Mergi la un salon de masaj erotic în București pentru a experimenta și pentru a-ți lărgi orizonturile sexuale cu acest masaj senzual cu final fericit. Trebuie totuși să întrebi înainte, dacă salonul oferă acest tip de masaj, deoarece sunt unele care îl evită, sau pur și simplu nu oferă acest serviciu.

9 Tipuri De Masaj Erotic De Oferit Partenerului 7

Masaj thailandez

 

Masajul thailandez are foarte multe beneficii, și are o tehnică care poate fi aplicată în masajul erotic. Acesta se bazează pe întinderi și aplicarea presiunii în anumite puncte ale corpului. Spre deosebire de celelalte masaje din această listă, masajul thailandez se bazează pe capacitatea ta fizică pentru a ajunge la un punct culminant. Cu alte cuvinte, acest tip de masaj explorează o dimensiune nouă, cea a puterii tale fizice de a-ți dezvolta latura erotică.

 Avantajul masajului thailandez este că îți ameliorează unele probleme fizice, cum ar fi durerile de spate și articulațiile înțepenite. Prin urmare, alegând să mergi la un astfel de masaj împuști doi iepuri cu o singură lovitură. Ai parte de erotismul și senzualitatea unui masaj erotic, dar scapi și de durerile de spate.

9 Tipuri De Masaj Erotic De Oferit Partenerului 8

Masaj pentru cupluri

 

Foarte mulți sexologi recomandă masajul erotic de cuplu ca fiind o metodă extraordinară de cimentare a relației. De multe ori lipsa de diversitate creează o tensiune în relație. Iar dacă mai adaugi și monotonia, atunci cu siguranță ajungeți mai de grabă parteneri decât iubiți. Se spune că flacăra pasiunii trebuie menținută mereu vie. Însă, atunci când intri în cercul vicios al monotoniei, este foarte ușor să o stingi. Când te trezești dimineața, bei o cafea, mergi la muncă, vii acasă, faci curat și mâncare și apoi 5 minute de sex, după care adormi, dispare pasiunea din relație.

Ei bine, masajul erotic pentru cupluri este o modalitate extraordinară de a ieși din această rutină. Împreună cu partenera sau partenerul vei avea parte de experiențe noi. În plus, se va reaprinde acea dorință de a avea parte de nopți incendiare. În plus, faptul că înveți lucruri noi te ajută să îți piperezi relația.

În timpul unui masaj erotic îți explorezi sexualitatea, iar asta înseamnă că creezi noi limite. Știi ce cauți și cum găsești. Același lucru se va întâmpla și parteneri tale. Senzualitatea este și ea dezvoltată. Masajul erotic pentru cupluri nu este doar regal individual pentru simțuri, ci o metodă excelentă de a reînvigora relația. Mergi la masaj Yoni în București dacă vrei să înveți mai mult despre corpul parteneri tale.  Daca doresti sa beneficiezi de un masaj erotic cupluri in Bucuresti poti alege salonul nostru.Iar dacă vrei să îi faci un cadou excelent partenerului tău, mergeți la un masaj Lingam.

9 Tipuri De Masaj Erotic De Oferit Partenerului 9

Masajul tantric

 

Masajul tantric reprezinta un act fizic de atingere care are ca scop sa-i lumineze si sa creeze o legatura sacra cu cei care interactioneaza cu el prin valorificarea energiei sexuale. Masajul tantric include elemente de yoga, bioenergie si terapie sexuala. Astfel, clientul este receptorul masajului tantric si are datoria de a primi masajul si sa se predea redescoperiri sentimentelor si a emotiilor. Procesul implica relaxarea totala si exercitii de respiratie, masajul tantric ajutand in rezolvarea unor probleme sexuale, probleme de autoestimare si probleme legate de relatii.

 

Ce se intampla de fapt la o sesiune de masaj erotic?

 

Inainte de a va povesti ce se intampla de fapt in timpul unei sesiuni de masaj tantric, ar trebui sa stiti ca puteti descoperi acest tip de masaj in foarte multe saloane de masaj din Bucuresti. Salonul Temple Of Bliss este specializat in acest tip de masaj tantric, fiind si cel mai cautat tip de masaj al salonului nostru. Dar sa revenim la ce trebuie sa te astepti atunci cand alegi o sedinta de masaj tantric.

Aici puteti sa aflati mai multe despre acest tip de masaj si sa va raspundeti la anumite intrebari.

Atingerea

In mod normal in acest tip de masaj atat clientul cat si maseuza sunt complet goi. Maseuza va incepe prin atingeri fine si apasari usoare, concepute pentru a trezi corpul, intinzand muschii si punand in miscare fluxul de sange din corp.

Raspandirea energiei

Maseuza va incepe sa va maseze corpul cu uleiuri calde, mainile ei miscandu-se intr-o miscare libera. Va masa spatele, bratele, umeri, fesele si coapsele pentru a raspandi energia ei peste tot in corp, din cap pana in picioare.

Trezirea erotica

In acest stadiu maseuza va incepe sa foloseasca si alte parti ale corpului pentru a va mangaia si a stimula. Ve-ti simti atingerea pelvisului ei, a sanilor miscandu-se usor in sus si in jos pe spate, ritmic, imitand actul sexual. In tot acest timp, mainile ei te vor mangaia, concentrandus-e pe fesele inferioare si coapsele interioare.

Intoarcere

Maseuza te va intoarce pe spate si va ajusta pernele pentru ati sprijini capul. Acum zona ta intima este expusa maseuzei si tu te poti bucura de vizual de frumusetea maseuzei. Acum este momentul in care se va crea urmatoarea conexiune erotica mult mai profunda.

Masajul Lingam sau Yoni

In acest stadiu al masajului tantric, maseuza is va concetra atentia asupra organelor genitale unde va „construi” excitatia si iti va „energiza” zona erogena. Aceste senzatii, emotii, vor reprezenta ceva nou pentru cei care vin pentru prima oara la masaj tantric. Experienta va fi una unica si extrem de placuta.

Eliberarea energiei

Atunci cand vorbim de un masaj tantric autentic, vorbim despre un orgasm complet al corpului care nu include ejacularea fizica. Totusi in sedintele de masaj tantric moderne se practica in cele mai multe cazuri ejacularea fizica. Putem spune ca atunci cand energiei erotica tantrica este eliberata, vei fi „calarit” de „valuri de placere” de la ineput la sfarsit, deznodamantul fiind unul glorios.

Racirea

Dupa ce ai atins punctul culminat, atingerile maseuzei le vei simti mult mai suave, mai moi deoarece corpul tau este sensibil. In acest moment maseuza se va retrage pentru a te lasa in pace si binecuvantare, pentru ca tu sa revii la realitate. Acum sesiune de masaj tantric este inchisa.

Ce fel de masaj erotic alegi?

 

Noi am prezentat numai o parte din tipurile de masaj erotic de pe piață. Ele sunt mult mai multe. Însă, scopul oricărui masaj senzual este explorarea sexualității. Prin urmare, toate tipurile de masaj îți oferă senzații tari. De asemenea, toate tipurile de masaj erotic pun accent pe atingere, ceea ce este extraordinar, având în vedere că din ce în ce mai multă lume are nevoie de aceste gesturi simple.

Înainte de alege un tip de masaj, în special dacă este prima oară când vei avea o astfel de experiență, trebuie să te gândești foarte bine la ceea ce îți dorești să obții. Dacă vrei să îți explorezi latura exotică, atunci Lomi Lomi este perfect, dacă îți dorești un masaj simplu și senzual, atunci unul cu final fericit este pentru tine. În cazul în care vrei să îți extinzi orizonturile, atunci caută un masaj yoni în București, sau echivalentul masculin, Lingam.

 

De ce ar trebui să mergi la masaj erotic

 

Sunt mulți care trec cu vederea beneficiile masajului erotic, în special cei care fac parte dintr-un cuplu. Dar masajul senzual are foarte multe beneficii atât pentru individ, cât și pentru viața de cuplu. În primul rând, masajul erotic te ajută să îți cunoști corpul mai bine. Având în vedere că tehnicile de masaj sunt foarte creative, poți descoperi lucruri noi despre tine. Vei vedea că plăcerea sexuală poate fi de mai multe tipuri și nu neapărat focusate pe finalizare.

De asemenea, masajul erotic creează o nouă dimensiune pentru intimitate. Succesul unui masaj senzual este strâns legat de conexiunea pe care o ai cu persoana care face masajul. Cu această conexiune este mai strânsă, cu atât mai extraordinar va fi întregul proces. Din alt punct vedere, trebuie să știi că lași controlul în mâinile altcuiva, ceea ce creează o legătură foarte strânsă cu persoana respectivă.

În cazul în care alegi masajul de cuplu, acesta va întări legătura cu persoana iubită. Iluzia se separație dispare atunci când predai controlul altcuiva. Chiar și în situația în care alegeți să mergeți la un salon de masaj erotic, lucrurile sunt aceleași. Erotismul împărtășit și prelungit duce la consolidarea legăturii dintre voi. În definitiv, masajul erotic este sex tantric, deci este o explorare a sexualității folosind noi metode, non-tradiționale.

Fie că alegi să mergi la masaj yoni în București sau orice alt tip de masaj, trebuie să știi că îți vei schimba perspectiva asupra sexualității. Masajul erotic se referă la călătorie, nu la destinație. Într-adevăr, există câteva tipuri de masaj erotic care te duc la orgasm. Însă, este mult mai important modul în care ajungi la acest punct culminant. Masajul senzual te învață să prețuiești preludiul, ceea ce transformă orice act sexual viitor într-o adevărată aventură. Iar acest aspect este un avantaj extraordinar, de care te vei bucura pe tot parcursul vieții.

 

Unde mergi la masaj erotic în București

 

În București oferta de saloane erotice este foarte mare. Însă, înainte de a face o programare, caută informații despre respectivul salon. Cu cât acesta este mai căutat, cu atât mai multe păreri vei citi despre el. Astfel, te vei asigura că vei avea parte de o experiență profesionistă, care se pliază pe descrierea tipului de masaj. Chiar și în cazul masajului yoni, în București vei găsi diferite oferte. Este indicat să alegi salonul care îți inspiră cea mai multă încredere.

Nu uita că masajul erotic poate fi o experiență inedită și unică, dacă este făcut așa cum trebuie. Prin urmare, trebuie să te pregătești moral pentru a te bucura întru totul de această aventură plină de senzualitate și erotism.

Temple Of Bliss
Temple Of Bliss

Owner

Temple Of Bliss is the Holy Grail of erotic massage salons in Bucharest, with 5-star reviews on Google. Temple of Bliss Salon was born to offer our clients a new concept of an erotic massage salon in Bucharest. Here you will experience unique and unforgettable experiences, in-depth sexuality and sensuality. Our salon is located in a central and accessible area of Bucharest (Buzesti Street 61), in Victoriei Square. The salon is dedicated to men’s women as well as couples, offering numerous erotic massage services.

Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *